Witamy! Jest piątek 20.10.2017, godzina 21:42
Guild Wars 2 Fansite
News
Forum
> Guild Wars <
Download
Lore
Gra
Dodatkowe Informacje
PvE
PvP
Społeczność
> Guild Wars: Beyond <
Wojna w Krycie
> Guild Wars 2<
Informacji o Guild Wars 2 szukaj na nowym portalu
FAQ
Kontakt
...założenie słuchawek tylko na jedną godzinę, powoduje wzrost ilości bakterii w Twoim uchu o 700%?
Partnerzy:

Kup Guild Wars
klient

Konserwacja serwerów

04.06.2008

www.guildwars.com


aplanowano konserwację serwerów w dniach podanych poniżej.
Gracze mogą mieć problemy z utratą połączenia lub mogą się nie połączyć w wymienionych okresach.

Planowany start: wtorek 03.06008 6:00 am PDT (9:00 am EDT; 13:00 pm GMT)
Planowany koniec: wtorek 03.06.2008 11:59 pm PDT (2:59 am EDT on 6/4; 06:59 am GMT on 6/4)
Czas trwania: cały dzień z przerwami

Planowany start: środa 04.06.2008 6:00 am PDT (9:00 am EDT; 13:00 pm GMT)
Planowany koniec: środa 04.06.2008 11:59 pm PDT (2:59 am EDT on 6/5; 06:59 am GMT on 6/5)
Czas trwania: cały dzień z przerwami

Komentarze (11)

Dodał(a): Grethort

GuildWars.comTeenArena Net