Witamy! Jest sobota 10.12.2016, godzina 13:43
Guild Wars 2 Fansite
News
Forum
> Guild Wars <
Download
Lore
Gra
Dodatkowe Informacje
PvE
PvP
Społeczność
> Guild Wars: Beyond <
Wojna w Krycie
> Guild Wars 2<
Informacji o Guild Wars 2 szukaj na nowym portalu
FAQ
Kontakt
...Kurzickowie są podzieleni na 5 domów: Lutgardis, zu Heltzer, Brauer, Vasburg i Durheim?
Partnerzy:

Kup Guild Wars
klient

Co tam ciekawego w Community słychać

News

19.04.2009

www.guildwars.com


zisiaj zajrzymy do nowości w dziale Community news. A co nieco będzie się działo.

Sanitarium.fm z okazji czwartych urodzin Guild Wars będzie gospodarzem specjalnego The Ascension Show z udziałem specjalnych gości - Reginy Buenaobra i Martina Kerstein. Odbędzie się także sesja 'Pytań i odpowiedzi' z Linsey Murdock. Szczegółowe informacje można znaleźć na stronie Sanitarium.fm.

Strona Guild Wars Auction wznowiła działalność; w blogu możecie poczytać również na temat kwestii dotyczących zabezpieczeń.

LaZy Nation w tym roku również organizuje Cinco de Mayo. Event będzie miał miejsce 2. maja w Wodospadach Vloxa (Vlox's Falls) w godzinach 4:00 PM EST(20:00 GMT) do 6:00 PM EST (22:00 GMT).

Guild Wars Video Makers Group prowadzona przez oggycheese stworzyła filmik, który zdobył kilka wyróżnień na YouTube. Możecie go obejrzeć tutaj.


Komentarze (20)

Dodał(a): Guen

GuildWars.comTeenArena Net