Witamy! Jest środa 07.12.2016, godzina 19:15
Guild Wars 2 Fansite
News
Forum
> Guild Wars <
Download
Lore
Gra
Dodatkowe Informacje
PvE
PvP
Społeczność
> Guild Wars: Beyond <
Wojna w Krycie
> Guild Wars 2<
Informacji o Guild Wars 2 szukaj na nowym portalu
FAQ
Kontakt
...Galrath nie używa ciosu Galrath Slash, ponieważ to umiejętność do walki mieczem, a Galrath walczy toporem?
Partnerzy:

Kup Guild Wars
klient

Kolejny obrazek z GW: Factions i info o GWWC

17.02.2006

www.guildwars.com


tym tygodniu ArenaNet prezentuje nam obrazek przedstawiający jeden z regionów Canthy - Petrified Forest.

Poza tym Gaile Gray przekazała nam swoje wrażenia z pobytu w Taipei w dwóch krótkich dziennikach, a także rozpiske meczy jakie się odbędą. Do czytania zapraszam tutaj: część pierwsza; część druga, a poniżej harmonogram walk:
  • Mecz 1 - Treacherous Empire (Te) vs. Lamer's Ultimate Majority (LuM)
    Czwartek 16 Luty, 6:15-8:15 PM PST / Piątek 17 Luty, 2:15 - 4:15 AM GMT
  • Mecz 2 - The Valandor (Val) vs. The Last Pride (EviL)
    Czwartek 16 Luty, 11:15 PM - Piątek 17 Luty, 1:15 AM PST / Piątek 17 Luty, 7:15 - 9:15 AM GMT
  • Mecz 3 - War Machine (WM) vs. Zwycięzca meczu 1
    Piątek 17 Luty, 6:15 - 8:15 PM PST / Sobota 18 Luty, 2:15 - 4:15 AM GMT
  • Mecz 4 - Idiot Savants (IQ) vs. Zwycięzca meczu 2
    Piątek 17 Luty, 11:15 PM - Sobota 18 Luty, 1:15 AM PST / Sobota 18 Luty 7:15-9:15 AM GMT
  • Mistrzostwa Tajwanu - Sobota 18 Luty, 6:00-6:45 PM PST / Niedziela 19 Luty, 2:00-2:45 AM GMT
  • Mecz 5 - Zwycięzca meczu 3 vs. Zwycięzca meczu 4
    Sobota 18 Luty, 7:00-9:00 PM PST / Niedziela 19 Luty, 3:00-5:00 AM GMT
  • The Taipei Challenge - Zwycięzca Mistrzostw Tajwanu vs. Zwycięzca Mistrzostw |wiata w Guild Wars
    Sobota 18 Luty, 9:15-10:00 PM PST / Niedziela 19 Luty, 5:15-6:00 AM GMT

* U nas do czasów GMT należy doliczyć jedną godzinę. Czyli, np. piewszy mecz odbędzie się 3:15-5:15 naszego czasu.

Komentarze (14)

Dodał(a): Draghmar

GuildWars.comTeenArena Net